Praktijk Newkidstoday

Nieuwetijds ouderbegeleiding

Welkom bij Praktijk Newkidstoday!

Praktijk Newkidstoday is er voor u en uw kind! Kinderen en ouders kunnen in de huidige tijd tegen een aantal problemen in de ontwikkeling aanlopen, zeker bij gevoelige kinderen of kinderen met een zogenoemde stempel.

Herkent u bij uw kind:
– Angsten
– Slaapproblemen
– Dwars gedrag
– Boosheid –
– Prikkelgevoeligheid / overprikkeld /Hooggevoelig (HSK)
– Driftbuien
–  Gedrag waar u zich zorgen om maakt?

Ik begeleid uw kind en u! Uw kind door te spelen, tekenen en spelletjes te doen, u en uw gezin door inzicht te geven en praktische handvaten. Als moeder van 2 hoogbegaafde en hooggevoelige kinderen weet ik hoe pittig bepaalde gedragingen kunnen zijn en ik heb inmiddels heel veel labels voorbij zien komen bij mijn kinderen.

In mijn optiek is het belangrijkste veiligheid creëren voor uw kind en zonder oordeel te luisteren naar wat er speelt. Wat laat het kind u zien en hoe kunt u als ouder hiermee omgaan?

U weet niet wat er aan de hand is maar het klopt niet volgens uw gevoel?
Weet u niet precies wat er dwars zit bij uw kind en wilt u hier hulp bij? Ik werk ook als medium. Mijn gaven zijn helderhorendheid, helderwetend en soms helderziend. Door deze gaven ben ik staat om op afstand en in de praktijk zaken aan te voelen en terug te koppelen. Dat wordt readen genoemd.
Ook ben ik in staat om energetische blokkades op te sporen en hulp te bieden deze op te lossen. Dat wordt healen genoemd.

Doordat dit op afstand kan, is dit ook erg geschikt voor  kinderen, je hoeft een kind niet te belasten met een consult in de praktijk maar door de antwoorden, readen en healen kan het kind vaak al direct vooruit en weet de ouder hoe zij/hij het kind kan ondersteunen.

 

Advertenties