Praktijk Newkidstoday

Nieuwetijds ouderbegeleiding

Energetische therapie bij kinderen

Reading op afstand
Energetische therapie is ook een uitermate geschikte behandelmethode bij kinderen. Ik begin met een intake via een Skype consult met de ouder(s) om de hulpvraag boven water te krijgen en  te luisteren waar het probleem zit.

Vaak start ik met een reading op afstand. Dit doe ik aan de hand van een foto en geboortedatum van het kind. Hierdoor wordt het kind niet belast door de reading. Van deze reading ontvangt u een uitgebreid verslag via de mail. Afhankelijk van wat er uit komt kan het nodig zijn het kind te ondersteunen met een bloesemremedie, edelstelstenen of een healing.

Soms kan een healing op afstand, soms zal dit in de praktijk moeten gebeuren op de behandeltafel. Mijn ervaring is dat kinderen dit erg prettig vinden. Doordat kinderen zo flexibel zijn en erg gevoelig voor energie, slaat de behandeling snel aan.

Healen
Bij deze manier van behandelen wordt het energiesysteem van het kind weer in balans gebracht en blokkades die door de negatieve invloeden ontstaan zijn opgeruimd.Het energiesysteem van kinderen is erg beïnvloedbaar door prikkels van buitenaf.

Dit kan, als de verstoringen langdurig zijn en vaak voorkomen, voor gezondheidsproblemen zorgen. Ook gedragsveranderingen kunnen hier door ontstaan.Kinderen zijn flexibel en in normale omstandigheden herstelt het energiesysteem zich vanzelf.

Echter, vaak levert de prikkelgevoeligheid van kinderen problemen op en is het nodig om deze kinderen te behandelen voor hun klachten.

Combinatie met kindercoaching
Een energetische behandeling kan gecombineerd worden met kindercoaching. Hierdoor kunnen er op verschillende manieren gewerkt worden aan de oplossing van de klachten van uw kind.

contactplaatje
Meer informatie of een gesprek aanvragen?
Ik kan u helpen!
Neemt u voor meer informatie of een afspraak direct contact op.
Telefoon:06-29057902
Email:  info@newkidstoday.nl

Gratis intake gesprek van 30 minuten in de praktijk of via Skype!

%d bloggers liken dit: