Praktijk Newkidstoday

Nieuwetijds ouderbegeleiding

Kindercoaching

Large group of children posing isolated in white

Er kunnen momenten zijn in het leven van uw kind dat u niet zo goed weet wat de reden is dat het niet lekker loopt met uw kind. Maar u wilt uw kind wel graag helpen. Doordat ik met uw kind ga werken, kan ik uw kind helpen om te werken aan een oplossing. Daarnaast krijgt u als ouder terugkoppeling van wat ik doe en wat u kunt doen om uw kind te helpen zodat u het zelf verder kunt. 

Hoe gaat kindercoaching?
We starten met een intakegesprek. Bij het intake gesprek ga ik met jullie als ouders ( en eventueel het kind afhankelijk van de leeftijd) om tafel om te bespreken waar jullie hulp bij wensen en waar het kind hulp bij nodig heeft. Samen bepalen we het doel waar naar toe gewerkt gaat worden. Daarna ga ik met het kind werken.

Dit kan op heel veel verschillende manieren; denk aan tekenen, spelen, meditaties,visualisaties, helende verhalen, bewegen.. alles is gericht op het kind, de belevingswereld van het kind en het maken van kleine stapjes richting het doel. Daarnaast kan een energetische behandeling een kind op een veilige en snelle manier ondersteunen.

Het allerbelangrijkste is dat kinderen zich op hun gemak voelen en zich veilig voelen om deze stapjes te maken. Tussentijds heb ik regelmatig contact met jullie als ouders om te kijken hoe het gaat.

Ook kan ik indien gewenst gebruik maken van mijn paranormale gaven om in te voelen wat er onder het probleem van het kindje zit. Dit is een veilige en liefdevolle manier omdat je het kindje hier niet mee belast maar heel goed en simpel kan helpen!

Herkent u bijvoorbeeld bij uw kind:

  • (hoog)gevoelig is en heeft hier last van
  • slaapt niet
  • heeft vaak buikpijn / eczeem / hoofdpijn
  • is heel angstig- huilt vaak zonder dat ik begrijp waarom
  • is heel druk /agressief
  • sluit zich af
  • is vaak boos of druk
  • heeft last van de scheiding
  • School maakt zich zorgen
  • Het loopt niet lekker met mijn kind maar ik weet niet waarom.

Dan kan kindercoaching een oplossing zijn. Door aandacht hieraan te geven en te kijken naar de oorzaak en hieraan te werken kun je deze situaties veranderen. Hiervoor bied ik begeleiding aan voor uw kind.

Begeleiding op school
Soms loopt het niet lekker op school. Veel scholen kennen de begrippen Hooggevoeligheid of Beelddenken niet, er wordt dan vaak gedacht aan autisme of ADHD. Ik kan uw kind begeleiden op school, maar ook het gesprek met de leerkrachten / IB-er aangaan indien gewenst.

Soms kan het zijn dat een kind / ouder extra behoefte heeft aan ondersteuning. Hiervoor kan bloesemtherapie (100% natuurlijke bloesems), voedingsadviezen en natuurlijke middelen uitkomst bieden. Deze test ik uit of het geschikt is. Dit zijn GEEN medicijnen en vervangen ook geenszins medicijnen. Ik ben geen arts en zal bij medische kwesties altijd doorverwijzen naar een huisarts.

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: