Praktijk Newkidstoday

Nieuwetijds ouderbegeleiding

Oudercoaching

De oudercoaching is gericht op de ouders. Bij de intake bespreken we waar jullie als ouders hulp bij wensen en hoe jullie het graag zouden willen zien.

Bewustwording
Door er bewust van te zijn wat er gebeurd kunt u als ouders hier verandering in brengen. Meestal heeft u onbewust de situatie al door en kunt u zelf de verandering tot stand brengen. Als dit niet lukt, is het fijn om hierbij begeleiding te krijgen.  De oudercoaching is bedoeld om jullie stapsgewijs te brengen naar het gestelde doel.

Hoe werkt praktijk Newkidstoday?
Ik werk met oplossingsgerichte oefeningen, mindfulness, mindmapping, opvoedopstellingen, diverse gesprekstechnieken en opdrachten. Daarnaast werkt ik energetisch en kan ik de diverse behandelmethodes combineren. Alles is erop gericht dat jullie als opvoeders de regie in handen hebben. Oudercoaching is bedoeld om de ouders weer in hun kracht te zetten als ouders!

Mijn visie is dat het heel belangrijk is om te weten welke normen en waarden jullie gezin heeft en vanuit deze normen en waarden te gaan werken. Ik kijk naar jullie sterke eigenschappen en help jullie deze in te zetten om het gewenste doel te bereiken.

Wanneer kiest u voor oudercoaching?

 • ervaart stress en hoe gaat u hiermee om?
 • wil graag harmonie in het gezin in plaats van onenigheid.
 • wilt graag uw kind helpen maar hoe?
 • reageert geïrriteerder dan u zou willen?
 • wilt ondersteuning bij uw hooggevoeligheid of van uw kind?
 • wilt ondersteuning bij uw kind met ADHD, Austisme of beelddenken?
 • wilt meer tijd voor uw kinderen?
 • wilt balans in werk, gezin en andere verplichtingen
 • wilt graag op een lijn komen met uw partner over de opvoeding
 • zoekt uw plek in het samengesteld gezin?
 • wilt u en uw kind ondersteunen na scheiding?
 • u legt de lat te hoog?

Waarom hulp vragen?
Juist op het moment dat u denkt, daar heb ik helemaal geen tijd en energie voor, of ik moet dat toch zelf kunnen oplossen, kan het juist heel fijn zijn om er toch wat tijd in te investeren. Via een Skype consult kunt u een afspraak maken wanneer het u uitkomt, ook in de avonduren!
Door er aandacht aan te geven en kleine veranderingen door te voeren kan dat juist heel veel tijd en energie opleveren en krijgt u inzichten in de oplossingen. U hoeft het niet alleen te doen!
contactplaatje

Meer informatie of een gesprek aanvragen? Ik kan u helpen!
Neemt u voor meer informatie of een afspraak direct contact op. 06-29057902 info@newkidstoday.nl
Gratis intake gesprek van 30 minuten in de praktijk of via Skype!

NB: Soms kan het zijn dat een kind / ouder extra behoefte heeft aan ondersteuning. Hiervoor kan bloesemtherapie (100% natuurlijke bloesems), voedingsadviezen en natuurlijke middelen uitkomst bieden. Deze test ik uit of het geschikt is. Dit zijn GEEN medicijnen en vervangen ook geenszins medicijnen. Ik ben geen arts en zal bij medische kwesties altijd doorverwijzen naar een huisarts.

Advertenties
%d bloggers liken dit: