Praktijk Newkidstoday

Nieuwetijds ouderbegeleiding

Skype consult

Readings, healings, energetische therapie en bloesemremedieconsulten kunnen ook plaatsvinden via Skype. Ideaal voor de druk bezette mensen, gewoon thuis op de bank kan ik inzoomen op uw energie en vandaaruit binnen laten komen wat er speelt en wat aandacht nodig heeft.

Hoe werkt het?
We maken een skype afspraak wanneer het u past. Van te voren vraag ik een aantal gegevens aan u. Tijdens dit consult zoomen we in op de hulpvraag en kijken we naar eventuele blokkades en wat er nodig is om verder te komen.

Ook zijn engelenkaartreadings mogelijk, alsook het uitzoeken van een bloesemremedie of een edelsteen. Dat is het mooie aan het werken met energie!

Werkt het?
Ik heb al jaren ervaring met het werken op afstand. Op deze manier al vele mooie readings en healings op afstand mogen geven. Ik stem namelijk af op uw energie en dat kan ook op afstand. De effecten zijn hetzelfde.

Benodigd
Skypeprogamma downloaden op uw PC zie www.skype.com Je kunt er voor kiezen met of zonder webcam te werken. Dan zoekt u bij contacten Newkidstoday en voegt u deze toe.

 

 

Advertenties
%d bloggers liken dit: