Praktijk Newkidstoday

Nieuwetijds ouderbegeleiding

Tarieven

plaatje euro
Kennismakingsgesprek per gezin           Gratis
(Skype)Consult oudercoaching                 50,- euro per uur
(Skype)Consult kindercoaching               50,- euro per uur
Reading / Reading  op afstand                   50,- per reading
Energetische therapie                                  50,- euro per uur
Intake – observatie – terugkoppeling      99,- euro

De tarieven zijn inclusief:– Bloesemremedies
– Edelstenen
– Bij reading op afstand: een uitgebreid verslag en telefonische toelichting

Contante of pin betaling
Betaling geschied contant of per pin na afloop van de sessie. Dit om de administratieve handelingen beperkt te houden.

Bij Skype Consulten dient van te voren € 50,- overgeboekt te zijn op de rekening. Anders zal het consult niet doorgaan. ( dit geldt uiteraard niet voor het gratis kennismakingsgesprek).

Afspraak afzeggen / verplaatsen
Bij verhindering kunt u een bericht in spreken of een sms/mail sturen. Consulten die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

Vergoeding
Op dit moment worden de consulten van praktijk Newkidstoday niet vergoed door de verzekering. De eisen waaraan de praktijk moet voldoen om een kleine (uit het aanvullende pakket) vergoeding te krijgen, worden ieder jaar gewijzigd en de vergoeding wordt steeds lager.Alle gevolgde opleidingen zijn gecertificeerd en beoordeeld door een beroepsvereniging. Omdat ik er voor gekozen heb om mijn opleidingen in kleine stukjes te doen ipv aaneen gesloten wordt dat (nu nog) niet gezien als een volwaardige 4-jarige opleiding, welke nodig is voor een kleine aanvullende vergoeding. Gemiddeld is het aanvullende deel 30,- per consult per dag.

Het voordeel voor u is dat ik mijn tarief daardoor lager kan houden en u niet afhankelijk bent van uw zorgverzekeraar of het wel of niet een stukje vergoed wordt. Vergelijkbare consulten die wel deels uit de zorgverzekering betaald kunnen worden, kosten gemiddeld zo’n 85 – 90 euro per consult.

Advertenties
%d bloggers liken dit: